Gay Themed Movies » 2014 » 40 Minutes (2014)

40 Minutes (2014)

Director: Ivan Ward, Jesse Zamora
Writers: Ivan Ward, Jesse Zamora
Genre: Drama, Short, Short Movie
Country:  USA
Language: English
Duration: 12 min
Year: 2014

Stars: John Hinckley, Carolyn Crow Koskan, Sterling Evans, Larry McCallie, Ryan Zimmer

Joey’s life is turned upside down after his parents discover his secret relationship with another boy and send him to reparative therapy to address the ‘unnatural’ feelings that threaten their image of a happy life. In a forty-minute hypnotherapy session, Joey’s mind is explored by a therapist who is confident that his influence over Joey’s thoughts can set him on the right path. At an age with little autonomy or voice in the matters of his own life, Joey struggles to find a way to choose for himself what will lead him to happiness.


Život tinejdžera Joeya se pretvori u najstrašniji kođmar kada njegovi roditelji otkriju da ima vezu sa drugim momokom. Roditelji odluče da ga povedu kod hipnoterapeuta koji če ga izvesti na pravi put.
Koliko roditelja i budićih roditelja homoseksualnost shbaća kao bolest? U državama izloženim jakim crkvenm dogmama koje imaju jak upliv u školstvo i elementarno obrazovanje mladih ljudi ovakvo srednjovhekovno razmišljanje je vrlo uobičajeno pa otuda i pojava raznih terapeuta i popova koji obećavaju preobraćenje mladih gejeva u str8 osobe.

Da sve nije tako bezopasno i naivno govori nam  slučaj u Americi kada se mlada djevojka ubila nakon što su je roditelji prisiljavali da ide na takve terapije.
Lila Alkorn (16) se ubila  jer je njeni roditelji nisu shvatili ozbiljno kada im je priznala da je zarobljena u tijelu dječaka. Oni su je vodili na terapije za preobraćanje. I danas odbijaju da prihvate da su pogriješili. Njena majka, Karla Alkorn odbijala je da svog sina nazove djevojkom i izjavila je da „oni to religiozno ne podržavaju“.

ARVE Error: The video is likely no longer available. (The API endpoint returned a 404 error)

40 Minutes (2014)
 • Directors: Ivan Ward, Jesse Zamora
 • Writers:
  Ivan Ward
   
  Jesse Zamora
   
 • Country:USA
 • Genres:Short, Drama
 • Runtime:12 minutes
 • Actors:
  Dr. Watson
  John Hinckley
  Mother (as Carolyn Koskan)
  Carolyn Crow Koskan
  Joey
  Sterling Evans
  Boy
  Ryan Zimmer
  Liam
  Jesse Zamora
  Father
  Larry McCallie
  Girl
  Kim Jewkes
 • Language:English
 • Plot:

  Joey's life is turned upside down after his parents discover his secret relationship with another boy and send him to reparative therapy to address the 'unnatural' feelings that threaten their image of a happy life. In a forty-minute hypnotherapy session, Joey's mind is explored by a therapist who is confident that his influence over Joey's thoughts can set him on the right path. At an age with little autonomy or voice in the matters of his own life, Joey struggles to find a way to choose for himself what will lead him to happiness.

  - Written by Anonymous

Comments

comments

Search

Watch On YouTube

Steam Room Stories