Gay Themed Movies » 2008 » Connected (I) (2008)

Connected (I) (2008)

 

 

Director: Nathan Brunskill
Writer: Nathan Brunskill
Stars: Michael Kirby and Dustin Varpness
Country: USA
Genre: Short movie

 

 

 

 

 

Zanimljivo je kako pogled može da kaže više nego stotinu riječi. Mislim da je u ovom filmu bez dijaloga Nathan Brunskill uspio uhvati jedan pogled koji kaže: Gotovo je.
Podsjetio me je na jedan događaj u autu. Dvadesetak dana sam se sretao sa jednim momkom i uzivao u fantastičnom seksu. Uvijek u automobilu, ponekad u njegovom, a ponekad u mom.
Međutim kako smo se sve više upoznavali tako smo shvaćali koliko smo različiti i da pripadamo sasvim drugačijim svjetovima. Jedino što nas je spajalo je sex, koji je bio ludački strastven, jedan od najboljih ikada.
Jedno veče u mom autu nakon što smo se preznojili zapalio sam cigar i gledao ga kako skuplja papire i upotrebljeni kondom da bi sve to uredno složio u jednu kesicu.
Uzvratio mi je pogled, neko vrijeme ćutao i onda rekao: “Pamtiću naša druženja!”

Ovaj film iako traje svega 6 minuta priča jednu sličnu priču o dva momka koja su se upoznala u metrou. Zgodan je za pogledatiuz jutarnu kafu.

Connected from Nathan Brunskill on Vimeo.
“Connected” is a about two lonesome people who find each other via a chance encounter on a subway train. They experience happiness in one another for a brief moment in their lives until circumstances out of their control rip them apart. However their paths may once again intersect down the line. Written by Nathan Brunskill

 


Connected (2008)

 • Runtime:9 minutes

 • Actors:
  Chris
  Michael Kirby
  Wai-Kai Law
  Man-Wai Luk
  Allen
  Dustin Varpness

 • Plot:

  “Connected” is a about two lonesome people who find each other via a chance encounter on a subway train. They experience happiness in one another for a brief moment in their lives until circumstances out of their control rip them apart. However their paths may once again intersect down the line.

  Written by
  Nathan Brunskill

 • Rating: (79 votes)

Comments

comments

Search

Watch On YouTube

Steam Room Stories