Gay Themed Movies » 2006 » Cowboy Forever 2006 (short 26 min)

Cowboy Forever (2006)

27 min|Short, Drama, Romance|01 Jun 2006
4.7Rating: 4.7 / 10 from 267 usersMetascore: N/A
Fictionalized from a true story, this docu-drama takes us on a journey through Brazil’s Mato Grosso do Sul and into the lives of Brazilian gauchos. Beautifully shot landscapes form the backdrop for a simple story of friendship and tolerance between Govinda and John, as Govinda explores his attraction to his fellow cowboy.

Cowboy Forever 2006
Ova prelijepa priča smještena meðu Brazilske gauchose je ko stvorena za pogledati uz jutarnju kafu negdje na nekoj terasi pored mora.

Prelijepi pejzaži, zgodni momci i simpatična priča probudiće u vama želju da upoznate nekog domoroca ( lokalnog momka ) koji se tu negdje oko vas vrzma, pomalo nesiguran u sebe, željan da ostvari nešto što još nikada nije osvario!

Priča plijeni svojom jednostavnošću i naèinu na koji je isprièao prelijepi gauchos Govinda.

Inače iz ličnog iskustva mogu reći da su ljudi koji ne žive u urbanim sredinama mnogo iskreniji i jednostavniji nego gradske ajkule koje samo gledaju kako da vas strpaju u krevet i naprave recku u nekom svom tefteru. Čak i kada uspijete da uspostavite kontakt sa takvim likom , vrlo brzo će te shvatiti da jednostavno ne mogu , a da nešto ne slažu ili odglume.  Valjda ih život tako nauči pa drugačiji i ne mogu biti.

 

 

 

Comments

comments

Search

Watch On YouTube

Steam Room Stories