Join Telegram

Join telegram
Eden (2021) - A Modern Retelling of Adam and Eve's Tale directed by Tavo Ruiz

Eden (2021) – A Modern Retelling of Adam and Eve’s Tale directed by Tavo Ruiz

Eden is the queer re-tale of Adam and Eve’s story in modern times. A visually striking story about first love ...
The Places We Won't Walk (2022): A Heartfelt Short Film by Adam Tyree

The Places We Won’t Walk (2022): A Heartfelt Short Film by Adam Tyree

When Trevor and his partner James are presented with a great opportunity, Trevor must decide whether to damage their relationship, ...
Khol (open) - 2018: a short film by Faroukh Virani

Khol (open) – 2018: a short film by Faroukh Virani

An estranged son, Vijay, must return to his small hometown in New Mexico after ten years to confront his family ...
Watch more explicit scenes on filmgay.net

Watch more explicit scenes on filmgay.net

On Our Site Filmgay.net you can watch full movie and videos with more explicit scenes, including xxx videos in HD, ...
Home » Documentary » World’s Biggest Penis (2006 Channel4) Simon Kerslake

Last updated on 11 March 2012


World’s Biggest Penis (2006 Channel4) Simon Kerslake

Director: Simon Kerslake
Scenario:
Genre: Documentary
Country: UK
Year: 2006
Duration: 60 min
Rating:
5.5/10

Actors: Jonah Falcon, Steed Holt

 

 

Nakon što je Amigo objavio film o najvećim penisima na svjetu odlučih da ga pogledam i moram priznati da sam se iskidao od smjeha. Veliki penisi su opsesija mnogih pedera, al da li su i uistinu korisni?!

Koliki je najveći penis koji ste imali prilike probati i šta ste sve uspjeli sa tim uraditi? Baš bih volio da čujem vaše odgovore!

Moj predhodni momak je imao kitu 21.5 cm i koliko god mi je lijepo bilo gledati taj komad u praksi se pokazalo da veličina može i da predstavlja problem! Pušenje viši liči na lizanje i nikad nisam uspio cjelog da ga stavim u usta! milion puta sam se zagrcnuo, a dešavalo mi se i da ostanem bez vazduha.

A tek seks? Uvjek sam morao da izvedim posebne pripreme prije samog jebanja. Podmazivanje je moralo biti perfektno! I moram da priznam da nisam uvijek uživao sa tolikom kitom. Dešavao mi se da se nakon seksa osjećam silovano i da mi se noge odsjeku. Po sat vremena nisam bio u stanju da se ustanem iz kreveta.

Sa druge strane uživao sam u pušenju dok je u poluopuštenom stanju i da ga držim u ruci!

A najveća kita koju sam ikada vidio je bila vjerovali ili ne preko 24 cm. Našao sam se sa jednim momkom i nakon čašice pića odemo kod mene da se malo “opustimo”. Kada smo se skinuli zanijemio sam. Kurčina velika i debela, da se smrzneš! Lijepo bilo viđeti al nije mi ni palo na pamet da imam seks sa njim! U toku igranja i valjanja po krevetu momak se osokolio i kreno da ga malo “prisloni” Skočio sam ko oparen i rekao mu da to ne pokušava! Molio me da mu dopustim da uđe samo malo ali naravno nisam mu dopustio!

 

 

Pitao sam ga jeli imao kada seks sa nekim do kraja? Razočarano mi je rekao da se to rijetko dešavalo, da je raskinuo sa predhodnim momkom zbog toga i da bi volio da mu je bar malo manji! Rekao sam mu da nije problem toliko u dužini , ali da debljina ipak predstavlja problem!
Sve ima svoje granice tolerancije, rastegljivosti bih rekao! zato pazite, nemojte da završite na hirurgiju da vam ušivaju dupe! Vjerujte i to se dešavalo. Jedan lik je bio toliko napaljen da je pokušao da primi više nego je mogao. Mangup koji ga je karao je “malo podivljao” u toku jebanja i ga je rasporio! Momak je završio u bolnicu!

A da veličina zaista nije bitna znam iz iskustva! Najviše sam se palio na jednog momka koji je imao kurac od nekih 16 cm. Bio je strastven i u očima mu se vidjela želja, napaljenost, strast! Svaki seks sa njim je za mene predstavljao doživljaj za sebe i mislim da je seks sa njim u top 5 mojih avantura! Sa sadašnjim momkom takođe uživam ko balavac. Bitan je onaj ko nosi kitu a ne sama kita! Nek vam to bude na pameti kada se upoznajete sa nekim, mada srce vas baš i neće mnogo pitati za veličinu kite!

Ipak cjeli svjet uživa u hvali velikog penisa. Kao da se radi o nekom božanstvu! Tako je od davnina, Falus kao bog plodnosti. Pogledajte malo o tome u ovom filmu i vidjeće te o čemu pričam!

Locked Up
Locked Up - watch online - hot!!!