Gay Themed Movies » 2012 » No Soy Como Tú (2012)

No soy como túNo Soy Como Tú (2012)
I’m Not Like You

 

Director: Fernando Figueiras
Writer: Esther Garcia Amaro
Genre: Short movie
Country: Spain
Duration: 15 min
Year: 2012
Language: Spanish

Stars: Jordi R. Bobet, Ventura Rodríguez

 

 

 

 

 

nosoycomotu2Često kada ste napaljeni pozovete nekoga na seks. U današnje vrijeme internet je idealan za nabaviti meso za jednokratnu ili vešekratnu upotrebu. Obično i ne poznajemo te likove i većina se pamti po nikovima sa romea ili sličnih sajtova. Zapamti se zgodno tjelo, odlično dupe i dobar kurac od tamo nekog. Ovo je uglavnom karakteristično ponašanje mlađih pedera, ali nije za osuditi obzirom na njihove godine.
Nakon pražnjenja muda uglavnom slijedi pakovanje i odlazak. Nakon što se zatvore vrata o liku sa kojim ste bili više i ne razmišjate.
Često sagovornicima na romeo kažem da ne želim da komuniciram sa kurcem , već sa čovjekom. Vjerovali ili ne pola njih uopšte ne razumije šta želim da kažem !

Ovaj film nam priča šta se desi ako ste kojim slučajem prisiljeni upoznati “noćno meso”? Bio je dobar sex, sa kakvim čovjekom manje je bitno. – Da li je to uvjek tako?

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_600340″ mediaid=”11049″ plugins=captions captions.file=http://orvel.me/wp-content/uploads/2012/12/nosoycomotu.srt]

Sorry, I can not find english subtitle. If you have it please send me!

Orvel

nosoycomotu-fi

Comments

comments

Search

Watch On YouTube

Steam Room Stories